Ugrás a fő tartalomra

Nyilas Telihold margójára

Megmutatja eddigi erőfeszítésed ajándékait. A felelősségvállalásaid, elhivatottságod  eredményei  láthatóvá, hallhatóvá, kézzelfoghatóvá válnak.
Ki mint… és mit… vetett,
úgy és az szökött szárba, virágzott ki.
Öngondoskodó, önvédelmező szenvedély eredményeket hozott. Ambícióink, optimista reményeink által vezérelve, egyfajta állomáshoz érkeztünk.
Két forgatókönyv lehet:
derengeni kezd a jövőkép…
vagy
elsodródik a jövőkép.
Új viszony kiépítése, megalapozása magammal és a világgal. Új felfedezésekkel megválni a szent meggyőződésektől.
Mind arra a magunkon és életünkön való kiigazítási kísérletre gondolok, ami önellenőrzésre, önrendezésre és önfelfogásra késztet. Saját élményes, iskolán túli tapasztalatokon keresztül.
Ha megszokottól eltérő módon csinálunk valamit, akkor az a megszokottól eltérő eredményt produkál.
Ez a változás.
Most ez sokkal inkább minőségi, mint mennyiségi. Ehhez új élményekre, látókör kiszélesítésére van szükség. Amennyiben újat akarunk, újat kell keresnünk.
Okulsz, majd tapasztalsz. Magasabb szintre lépsz, és valószínű el kell engedned mindazt, ami nincs összhangban az aktiválódott, újdonsült világszemléleteddel.
Megvillan és meglegyint egy új horizont. Talán…  megérzed és átéled a lassú, de biztos okosodást.
Fejben megvan, meglegyintett, megvillant. Ahhoz, hogy integrálni (beépíteni) tudjuk, gyakorolni kell… ismétléssel, türelemmel. Így válik önazonos, hiteles életszemléletté.
Mássá válni. Átalakulni. Bátran, de óvatosan. Az innen – onnan érkező információkból, önmagunknak adott válaszokból, kitisztul a kép. Mindig van másik út. Belső iránytűnk finomhangolása teret enged egy új történet gyakorlati megvalósulásához.
„Amikor az íjász célt téveszt, leereszti az íjat és magába tekint. Nem a célt vizsgálja, hanem önmagát. Valójában nem a célt téveszti, hanem a célhoz való eljutás módját. Nem a cél vizsgálandó, hanem az íjat tartó.”
Gilbert Anand
Kép: Michael Cheval, Pinterest
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞

∞ O L D A L A I M ∞ linktr.ee/megyebirojoli


Megjegyzések