Ugrás a fő tartalomra

Indító erőfeszítés

Mindegy mit csinál a világ, mindegy mi zajlik a világban. Maradj stabil. Nem a világgal kell szembe menned, hanem a régi önmagadat kell legyőznöd. Már soha sem leszünk azok, akik voltunk.

Valamiféle fellángolás érkezik. Szenvedélyt generál, és arra lendít, amerre menni szeretnél. Egy lehetőség, ami a sors ajándéka.
A misztikus érzés március 13. körül kezdett szüremleni zsigereinkbe… olyan összetartozós..., olyan kollektív...., olyan varázslatos érzés. Akkor még zavaros volt, ködös, porfelhős és bizonytalan. Mostantól tisztul, élesedik, aktiválódik és működni kezd. Mozdulj együtt vele!
Nagy… viszont intim, belsőséges beszélgetések zajlanak, Magadról és (vagy) Magadban. Önmagaddal kell békét kötnöd és tárgyalnod. Kimondani a célt, megnevezni az utat. Ezzel a múlt, a düh, az akadályok feloldódnak, átalakulnak.
Nem baj, ha fáj… mindenkinek fáj.
A sebhely legyen a motiváció.
A fájdalom legyen a tolóerő. Olyan ez, mikor megszülünk valamit.
A félreértések elkerülése végett és pontosság kedvéért: nem agresszió ez és nem is áldozattá válás. Hanem… észlelésen és szemlélődésen alapuló áldozat hozatal, indító erőfeszítés.
Van hívás. Van út.
Lesz, ami elgurul. Lesz, ami eltűnik.
Lesz, ami megmarad. Lesz, ami most fogan.
Az álmok jelentőségteljesek és összegző, összefoglaló tartalmúak. Jegyezd fel őket, még akkor is, ha csak foszlányokra emlékszel! Üzenetükben korlátlan lehetőségek és megértések rejlenek, a bennünk zajló folyamatok felfogására.
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞

Kép: Victor Nizovtsev

Megjegyzések