Ugrás a fő tartalomra

Átmenet van

Nap a Halakba lépett (február 20.).

Mindannyiunk életében volt már olyan élethelyzet, amikor nagyon vágyakoztunk egy dologra… majd lemondtunk róla… és egyszer csak megtörtént. Ismerős…? Most engedjük el az irányítást. Engedjünk teret a lelki folyamatnak, hogy új késztetések foganjanak bennünk. Lépjünk egyet hátra, hogy előre léphessünk!!
Pár hét és vége az álom időnek (Tél). A természet lassan ébredezik az új élet elindítására. Az ember lassan ráébred az új élet teremtésének lehetőségére.
Újfajta önbizalmat teremtünk, pár hétig még gondolatban, álomban, tervekben tágulunk és mélyülünk bele, majd a kipattanó tavasz jelt ad… vége az átmenetnek. Megszülethet egy újfajta önbizalom. Olyan önmagát felkarolós. Nem a külvilágnak demonstrálós, hanem benned, belül, magadnak szól. Inkább önmagad önálló felkarolása. Olyan… saját magad mecénásának lenni.
Tiszta kérdésekre tiszta érzések öntenek el. Tiszta válaszok, tiszta gondolatok, és tiszta hangok érkeznek. Bár kicsit még halkan, titokban suttogva.
Miben érdemes fejlődnöm?
Hogyan tudom más módon szemlélni a dolgokat?
Mik a valódi (saját) erőforrásaim, hozott adottságaim, amiben hiszek?
Milyen adottságaim vannak, amit nem tudatosítottam?
Mit nem vettem észre magamban?
Miként változhatok, hogy lépést tartsak a változással (évszak, korszak)?
Hogyan tudok szemlélet váltani úgy, hogy hű maradjak önmagamhoz?
Hogyan tudom kezelni az ellentétes érzéseimet, nézetkülönbségeket, ami a külvilágból tükröződik?
Most érdemes igazán felvenni a KAPCSOLATOT Önmagaddal és Álmaiddal!
Mi inspirál? Hogyan maradhatsz hitelesen sikeres?
Találod meg magadban, azt a különlegességet, mesterséget, kincset, amitől különlegessé, mesterré és gazdaggá válhatsz. Ezzel meggyógyítod a jelent, begyógyítod a múlt sebeit, és rendben lesz a jövő.
Átmenet átélése, átérzése van most, felkészülés a mássá alakulásra, az új kezdetre, egy következő körre… immár magasabb szinten.
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞
Kép: Victor-Nizovtsev

∞ O L D A L A I M ∞ linktr.ee/megyebirojoli

Megjegyzések