Ugrás a fő tartalomra

A belső munka nemesít…

Egyhegyű figyelemmel igyekezz lépesről lépésre áttekinteni sikerült műveidet, alkotásaidat, megteremtett javaidat és emberi kapcsolataidat, egyszóval… teremtményeidet.

Mi és hogyan sikeredett az eddigi tudatosságod és erőfeszítéseid által? Most vizsgázik a természeted, tudásod, döntéseid és választásaid.
Egyfelől… beleállsz- e valamibe?
Másfelől… meg tudsz- e állni Magadban?
Éld meg a magadba zuhanás csendjét.
Természetesen ez nem a nap 24 órájában értendő. Munkahelyeden dolgodra fókuszálj, alvásod szolgálja a regenerálódást. Magadba zuhanás csendjét szabad időd, ÉN időd egy részében éld meg. 
A belső munka nemesít… táplál, megvilágosít, legyőzhetetlenné tesz.
Olyan ez, mintha a Szent Grál- t kutatnád.
C. G. Jung szerint; a Grál azt a belső teljességet szimbolizálja, amit az emberek mindig is kerestek.
Decemberben, leginkább karácsony környékén, egy a Pál fordulatot követően, elöntött a „megvan” érzés derűje. Immár januárban szellemi gyakorlatok formájában újraértelmezed életed és a benned szunnyadó lehetőségeket. Nemesíted tudásod. Kibányászod, felszínre hozod értékes tapasztalataidat, tudásANYAGodat, varázsERŐdet, amivel meg tudsz állni MAGadban. Szerény (nem gőgös) kockázatvállalással egy újfajta szabadság, egyediség dobogó ereje teremtődik meg.
Nem külső befolyásoltság által, hanem belső, lélekből jövő késztetésből.
Mindez lassan belső valósággá kristályosodik, újfajta értékrend formájában.
„Jó és rossz tulajdonságaid alapjában véve nincsenek.
Ápolt tulajdonságaid jók.
Becézett, vagy elhanyagolt tulajdonságaid rosszak.”
Tapasztalat ez a javából, mondhatni a tudat megnemesítése. Bölcsesség, melynek révén megvillan a benned lakozó nemes érték és jövőd egy darabja.
A következő hétben BEAVATÓ álmok, élmények, villámfilmek, belső hangok szólnak, semmiből felbukkanó lehetőségek érkeznek. Szóval… a bambulás, révülés, és a csitu azért (nagyon) ajánlott, hogy érzékeld az álmokat, élményeket, lehetőségeket. Állj meg velük bíbelődni… írd le, rajzold le, fesd meg vagy tudom is én ábrázold grafikonon.
A belső munka nemesít… táplál, megvilágosít, legyőzhetetlenné tesz.
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞ 
Kép: Pixabay

∞ O L D A L A I M ∞ linktr.ee/megyebirojoli

Megjegyzések