Ugrás a fő tartalomra

Üdv Október!

Érezhetsz úgy, hogy még többet, és még annál is többet szeretnél. Élvezetekben, értékekben, pénzben, kapcsolatokban, munkában, boldogságban, életerőben, energiában.

Ha nincs elég… talán szétszórod, elforgácsolod. Mihaszna dolgokra és személyekre pazarolod, és nem találod a tiszta forrást, amiből feltöltsd.
A telhetetlenség mértéktelen túlzásokat generálhat. A túlzások pedig az esetek többségében csalódáshoz vezetnek. Energia veszteség. Előbb utóbb önbizalom és önszeretet hiánytól kezdesz szenvedni.
Borul a harmónia.
Felmerül a kérdés… honnan vegyünk önbizalmat, örömöt, harmóniát?
Mindez nem vásárolható, nem megfizethető.
Vagy igen?
Alighanem, sznob majmolásnak tűnne.
„Mesterek” túlzott bálványozása, alkohol, drogok, vásárlási kényszer, és egyéb nyalánkságok… rövidtávú „repülést” hoznak, viszont hosszútávon annál nagyobb és mélyebb zuhanást eredményeznek. Végül is ezzel sincs gond, ez is tanítást ad (ha ad!?), mert ha nem kerülnél mélyre, sosem kezdenéd keresni a saját fényed örömét.
Önbizalom, harmónia, öröm nem kapható a boltban, sőt pult alól sem jutsz hozzá. Magadnak kell összeraknod. Az elegancia, a kreativitás, a bátorság és szeretet művészi ragasztójával, amit szintúgy hiába keresel művészellátó boltokban.
Miért? Mert benned van, magadban kell aktiválnod, ha eljött az ideje.
Mikor van itt az ideje? Itt és most.
Ha tisztában vagy az eredményeiddel, tisztába kerülsz az értékeddel.
Önismeretre való törekvés feltárja a saját igényeidet, ezzel elengedheted a kóros tetszésvágyat és megfelelési kényszert.
A hónap eleje egyfajta újragondolása és mély összegzése, a Vénuszi témáknak; elégedett létátélés, szeretet adás – kapás, áltatás nélküli bevállalás, együttműködő kapcsolódás másokkal és önmagunkkal IS.
És… vagy
játszmák, szélhámosság, köpönyegforgatás, mutyizás, önbizalom és önszeretet hiány, csábulat, hajszoltság.
Mindezt rendesen aktiválja a Mérleg Újhold 10.06.- a táján.
Majd rendesen megéljük ennek csúcspontját a Kos Teliholdnál 10.20.-a körül, (plusz – mínusz 3 nap) amikor az indulás vagy az indulat aktiválódik.
Mindent vagy semmit. Természeted mozduljon együtt a természettel.
Figyelj a jelekre, hallgass a belső a hangodra!
Emlékezz éjszakai álmaidra, nappali felismeréseidre!
Jegyezd fel mindezt, mert nagybetűs Éned hírnökei! Érdemes az értelmezésükkel, üzenetükkel bíbelődni.
Üdv Október!
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞
Kép: Michael Cheval - Őrangyal

∞ O L D A L A I M ∞ linktr.ee/megyebirojoli

Megjegyzések