Ugrás a fő tartalomra

Kérdések és (vagy) megkérdőjelezés

A
megrendülés majd megfeneklés azt hivatott észleltetni bennünk, hogy semmi sincs kőbe vésve. Most (!) gondolkodj… türelmesen és kitartóan (következő két hétben). Érdemes többet érdeklődni, megtudni, értelmezni és felfogni az igazságról (SAJÁT igazságról, értékről, tehetségről). Nagy párbeszédek… akár Magaddal is.
Világképet, érdeklődési köröket, célkitűzéseket illetően. A beilleszkedést, a csapatot és a közösséget tekintve.
Szóval érdemes újra nekifutni, újra át - és meggondolni. Kérdezni és utána járni, főleg ha sántít valami. A „sántítást”… visszatérő koccanások, akadályok jelzik és arra hivatottak, hogy megkérdőjelezd az eddigi szemléletet, elveket.  Olyan ez… mikor a tanuló kérdez a tanártól. Visszatér a pontosítás érdekében, mert a történet még nem kerek.
A nagy hír, nagy ígéret, nagy bölcsesség és a megértés, március első hetéig várat magára. Addig van még idő eszme cserére, gondolkodásra, gondolat cserére. Van idő a „sántítás” okát, tárgyát megvitatni.
Valamit még el kell intézni, be kell fejezni, fel kell áldozni, el kell engedni… mielőtt megindulsz. Idegesítő és dühítő lehet… de ezt a dolgot még kezelni kell. A gyógyulás a kezelés után kezdődhet.
„Sántíthat” a benned lévő tudás (világnézet, szemlélet) vagy a benned élő tanító (Jupiter, Szaturnusz, Chiron, Uránusz)
A visszatérő álmok értelmezése előtérbe kerül. Segítenek feltárni a „sántítás” okát, a bicegés tárgyát. Mostani álmaid hangulata és a szereplői, ravasz varázslattal lebbentik fel a fátylat a cselekvés (kezelés) irányát illetően.
Ha nem hiszed, járj utána!
Szeretettel! Megyebiró Joli ∞ 
Kép: Pinterest 

Megjegyzések